Ponedeljak 10.09.2012.
01:53
Vesti

Nikolićeva karijera pod znakom pitanja

Deni Nikolić mora dačeka do srede
 

Disciplinska komisija Konjičkog saveza trebalo je u petak da odlučuje o žalbi na Nikolićevu suspenziju, kojom je poznati džokej tražio da mu se odobri učešće na nedeljnoj trci sa šampionskim grlom Mošin. Međutim, rasprava o žalbi je odložena za sredu, što je automatski značilo nemogućnost da učestvuje u prvoj zvaničnoj trci sezone.


Još važnije od svega, karijera Denija Nikolića je dovedena u pitanje, kao i njegova saradnja sa vlasnikom galopera Mošin i drugim konjima sa kojima se on takmiči u profesionalnoj karijeri. Sve je sada u rukama disciplinske komisije.


Nikolić, koga godinama skandali ne zaobilaze, takođe treba da snosi i posledice prošlonedeljnog skandala, kada je tokom konjskih trka u Sejmoru, uputio preteće komentare glavnom kontroloru trka Teriju Bejliju.


Ironično, u nedeljnoj trci u Flemingtonu trebalo je da ga zameni džokej Mark Zahra, sa kojim je poznata konjička organizacija Darli prekinula saradnju pošto je njegovo ime izronilo iz skandala oko nameštanja trke u Krenbouru, na kojoj je pobedio Deni Nikolić.

2024 © - Vesti online