Subota 08.09.2012.
22:40
telegraf.rs

TV Avala: Popovića čeka dug od sedam miliona €

Direktor Granda Saša Popović
 

- Ako pregovori između Popovića i rukovodećih ljudi ove posrnule televizije urode plodom, bila bio to sjajna stvar za ovu televiziju, pogotovo što “Grandove“ emisije imaju visok rejting – kaže izvor Telegrafa, blizak Popoviću, i dodaje:

- Najveći problem jeste dug TV Avale od sedam miliona evra. Ohrabrujuća stvar je da smo blizu dogovora sa inostranim finansijerom koji bi ušao u celu priču. On bi bio zadužen za licence, kao i filmski i serijski program. Što se nas tiče, mi bismo na TV Avalu premestili postojeće emisije, sve osim onih koje bi ostale na Pinku. Osim toga, pripremamo i nove formate koji će obogatiti programsku šemu, a predviđena su i dva nova moderna studija. Takođe, informativni program bio bi preuziman sa Pinka - ističe izvor Telegrafa koji je insistirao na anonimnosti.

Saša Popović je za naš portal indirektno potvrdio da su u toku pregovori oko kupovine televizije Avala. Ukoliko prvi čovek “Grand produkcije” postane suvlasnik ove televizije s nacionalnom frenkvencijom, on bi trebalo da otkupi 45 procenata vlasničkog udela, koji trenutno drži srpski biznismen Danko Đunić.

TV Avala bi mogla da promeni i ime, i to u Narodna televizija.

2024 © - Vesti online