Subota 08.09.2012.
16:31
Beta

NS: Pavličić hoće da kupi odbornike?

Naime, Pavličić je izjavio da su moguća iznenađenja na sednici Skupštine grada u sredu, 12. septembra, s obzirom da će glasanje biti tajno. SNS je u saopštenju za javnost naveo da su Pavličić i DS izgubili dodir sa stvarnošću.

Moguća su iznenađenja na sednici Skupštine grada u sredu, 12. septembra, s obzirom da će glasanje biti tajno: Igor Pavličić
 

"Ako je Pavličić, time što je izjavio, mislio da će ogromnim finansijskim sredstvima, opljačkanim od već poodavno osiromašenih građana Novog Sada, pokušati da privoli, drugim rečima kupi glas nekog od odbornika, onda su on i njegova odlazeća garnitura u još većoj zabludi", piše u saopštenju.

SNS već nedeljama pokušava da smeni gradsku vlast predvođenu DS-om i Ligom socijaldemokrata Vojvodine, a u ponedeljak su saopštili da imaju većinu od 42 od 78 odbornika Skupštine grada. 

Partneri SNS-a u pokušaju rušenja gradske vlasti su odbornici Socijalističke partije Srbije, koji su od juna bili u vladajućoj koaliciji sa DS-om i LSV-om, i odbornici Demokratske stranke Srbije. Partneri su im i odbornici Srpskog pokreta obnove, koji su u Skupštinu grada ušli na listi LSV, kao i odbornici Romske demokratske stranke, koju je SNS u maju i junu optuživao da su u skupštinu ušli zahvaljujući kupovini glasova na izborima. Partneri u rušenju vlasti su i odbornici koji su u gradski parlament ušli na listi Dveri, a potom su isključeni iz stranke, kao i odbornik vlaške stranke Nijedan od ponuđenih odgovora, koji je takođe u međuvremenu isključen iz stranke.

2024 © - Vesti online