Subota 08.09.2012.
10:03
Blic.rs

Levin: Želim da odvedem Škotsku na Mundijal

Kreg Levin

Škotski trener smatra da je ova reprezentacija u najboljoj poziciji da se konačno plasira na veliko takmičenje, što se nije desilo od Svetskog prvenstva 1998. godine u Francuskoj.

"Škotska je neverovatno napredovala za dve godine, od početka kvalifikacija za prošlo Evropsko prvenstvo. Došao sam na mesto selektora, jer želim da budem upamćen kao selektor koji je odveo Škotsku na SP", rekao je Levin.

Njegova ekipa nije u kompletnom sastavu zbog povreda, ali on smatra da će igrači na raspolaganju moći da anuliraju taj nedostatak.

"Ne bih o igračima koja će istrčati na teren, ali imam četvoricu koji bi igrali sigurno da nije povrede. Važno je da postoji harmonija, biće igrača koji će se razočarati minutažom, ali znam da će podržati one koji budu igrali", dodao je Levin.

Škotska će pokušati da osvoji svih šest bodova u prve dve utakmice protiv Srbije i Makedonije.

"Čak i ako pobedimo u obe utakmice, to ne znači da treba već da slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo. Naučio sam mnogo u prethodne dve godine, stekao iskustvo za ovo, čekao sam ove mečeve. Ali hoću odlazak u Brazil i ne postoji niko ko radi više da se to i ostvari. Niko ne želi najbolje Škotskoj više od mene. Ne treba mi ljubav navijača. Samo da shvate da radim sve što mogu da ostvarim san", odlučan je Levin.

2024 © - Vesti online