Petak 07.09.2012.
19:15
Smedia

Degutantni "Prvi kuvar Srbije": Viktorija gurala glumicu degustatoru u krilo

Ana Nikolić je bila u Nemanjinom timu, ali je pobedio "Kokin" tim
 

Nemanja Pajić pobedio je u protekloj epizodi rijalitija i on je automatski postao vođa prve ekipe, a onda odabrao Jelicu Sretenović da bude kapitenka druge. Njih dvoje su onda odabrai svoje kuvare, a zatim dobili zadatak.

Viktorija gura Mariju degustatoru u krilo
 

Trebalo je da pripeme četiri ista obroka za četiri gladna čoveka. Nemanjina ekipa "baratala" je sa svinjskim, a Jeličina sa telećim mesom. Kada su tanjiri bili puni, došla su četiri gladna muškarca i počela da jedu. Nemanja je odlučio da Ana Nikolić iz njegove ekipe bude ta koja će šarmirati degustatore i tako pridobiti koji "poen", što je ona prihvatila. Prišla je stolu, i počela da objašnjava šta su i na koji način pripremili.

 

Jelici se to nije naročito dopalo, ali ništa nije preduzela u vezi sa tim. Međutim, Viktorija ništa nije htela da prepusti slučaju. Uzela je za ruku glumicu Mariju Petronijević i bukvalno je gurnula u krilo jednom od degustatora:

 

- Meni je to bilo malo neukusno, degutantno pa sam izvadila stvar tako što sam sela u stolicu do..., rekla je glumica.

Bojana Stojković ponovo najbolja kuvarica

Tako su Marija i Ana delile stolice sa dvojicom gladnih muškaraca, ali je ipak žiri u poznatom sastavu imao glavnu reč. Pobedila je Jeličina ekipa, a još uvek nije poznato koju nagradu su dobili.

Naime, sva 4 momka se slažu da je svinjetina presušena, prepečena, da je pire krompir neslan, hladan, a da su kotleti sočniji, da je grilovano povrće ukusno i da oni glasaju za jelo zelene ekipe. Žiriju je ostalo samo da se složi sa momcima i da proglasi zeleni tim za pobednički.

2024 © - Vesti online