Petak 07.09.2012.
10:08
Alo

Potukli se Pejović i Dragutinović?

Pejović i Dragutinović
 

"Aco, Ivica i još jedan njihov prijatelj su došli u 'Talas' lepo raspoloženi i uživali u muzici i piću. Veče je delovalo super, međutim, verujem da je alkohol uticao na to da se situacija preokrene brzinom svetlosti", ispričao je za "Alo!" izvor koji se našao na licu mesta.


"Koja rečenica, postupak ili šta već je izazvalo da se njih dvojica potuku, to ne znam, ali moje mišljenje je da je alkohol bio presudan. Prijatelj koji je bio s njima pokušao je u prvi mah da ih smiri, a nakon šorke ih je razdvojio. Baš su se udarali onako muški, a šta se dalje desilo, ne znam, jer sam morao da napustim lokal. Verujem da su kasnije rešili sve nesuglasice jer je alkohol, pretpostavljam, uticao na njihovo ratoborno raspoloženje", završio je priču dobro obavešten sagovornik.


Pejović je na pitanje novinara šta se to desilo rekao da mu je glupo da to komentariše.


"Glupo mi je to i da komentarišem. Sinoć sam bio s njim na večeri i ne znam zašto ljudi šire takve gluposti", rekao je Pejović.

Ovo nije prvi put da Aco Pejović i Ivica Dragutinović izazivaju incidente za koje je javnost saznala. Pejović je poznat po oštrom jeziku i po tome da ne trpi nepravdu, dok smo o Ivici Dragutinoviću imali prilike da čitamo povodom neslavne epizode šamaranja pevačice Marine Tadić.

2024 © - Vesti online