Petak 07.09.2012.
09:07
Alo

Jelena Trivan zbog želuca na VMA

Ne želi da daje izjave za medije. Lekari joj preporučili manje nerviranja
 

Kako je objavio "Alo", Jelena Trivan se već duže vreme ne oseća dobro, a na VMA je primljena zbog ozbiljnih tegoba u želucu. Trivanova se posle ukazane lekarske pomoći oseća bolje i sigurno će prisustvovati sednici Glavnog odbora DS-a u subotu, ali je kako kaže izvor "Aloa!" iz DS, njeno ukupno zdravstveno stanje i dalje veoma ozbiljno, a lekari su joj preporučili više odmora i manje nerviranja.

Na pitanje kako se oseća, Trivanova je juče odgovorila da joj je bolje, ali da ne želi da daje izjave za medije.


"Hvala vam na brizi, oporavljam se, ali trenutno ne želim da dajem nikakve izjave", kratko je odgovorila potpredsednica DS-a, koja je pre nekoliko godina imala vrlo komplikovanu operaciju, a njen politički angažman nikako ne pogoduje takvom zdravstvenom stanju.


Ona je zbog više medijskih navoda u kojima je označena kao jedan od krivaca za sunovrat u DS-u pre nedelju dana dostavila medijima pisanu izjavu u kojoj navodi da je progone zbog toga što je žena, kao i da ni u stranci ni u vlasti nikada nije imala nijednu polugu moći.


"Nije važno što svako sa imalo razuma zna da odgovornost ne može da snosi onaj ko nije imao moć odlučivanja i da je to pokušaj da se neki drugi sakriju. U politici se živi od percepcije, pa je od svake laži moguće napraviti istinu", navela je Trivanova u obraćanju javnosti.

Njena reakcija usledila je pošto se u medijima pojavila spekulacija da je u nemilosti kod zamenika predsednika DS-a Dragana Đilasa.

2024 © - Vesti online