Četvrtak 06.09.2012.
22:33
Vestionline, sportske.net

Škote naljutile izjave "orlova" da su bolji

Naoštreni - fudbaleri Škotske

U motiv domaće selekcije nije trebalo sumnjati ni u jednom trenutku, ali je posle pojedinih optimističkih izjava iz redova ''orlova'', želja Škota za trijumfom dosegla maksimum.

''Svesni su koliko je prva utakmica u kvalifikacijama važna, veruju da imaju kvalitet i iskustvo i sve će učiniti da prvi meč protiv Srbije, ali i drugi, protiv Makedonaca, završe sa maksimalnim brojem bodova. Pojedini igrači reagovali su na izjave naših fudbalera i selektora Mihajlovića da je Srbija bolja i da dolazi po pobedu, sa dozom besa odgovarali su da će se sve videti na terenu'', objašnjava Krivokapić, u izjavi za ''Novosti''.

Prema njegovim rečima, naš tim može da očekuje pravu ''tuču'' za svaku loptu.

''Oni uvek tako igraju kada su domaćini, a i svesni su da ne smeju izabranicima Siniše Mihajlovića da prepuste previše prostora, pa će se verovatno odlučiti za jak pritisak i presing. Volja, htenje i želja su kod Škota ogromni. Napašće nas, u to nema sumnje. Želeće da se igra brzo, sa puno duela, ali se nadam da u našem timu ima znalaca koji će uspeti da spuste loptu i malo uspore ritam'', objašnjava Krivokapić.

2024 © - Vesti online