Petak 07.09.2012.
03:23
Herald san

Pronađena beba pored mrtve majke

Dete staro 15 meseci prevezano je u Kraljevsku dečju bolnicu sa simptomima dehidracije, nakon što je utorak oko 21 čas pronađeno u stanu u Jaravilu zajedno sa telom 25-godišnje žene.

Policija odnosi leš preminule žene
 


Policija veruje da je smrt žene, čije je telo pronađeno u stanu u Tong ulici, nedaleko od Samervil rouda, nastupila pod sumnjivim okolnostima. Iako policija nije mogla da potvrdi da li je mrtva žena dečakova majka, prema izjavama svedoka tvrdi se da je ona u stanu sa dečakom živela izvesno vreme.


Košmija Brenton Doz potvrdio je novinarima Ejdža da je sa svojom suprugom često viđao dečaka i ženu dok su šetali pored njihove kuće.


- Žena i ja saosećamo se sa tom porodicom. Ona je toliko bila brižna prema svom sinu - rekao je Brenton Doz koji je sa nevericom primio vest o tragediji. Rekao je i da je ekipa hitne pomoći u utorak oko podneva kucala na ženina vrata, ali da su otišli kada im niko nije otvorio.

Jedan od komšija bio je u suzama dok je novinarima opisivao tragediju. - Ona je

Uzrok smrti se utvrđuje

Predstavnica za štampu policije Viktorije najavila je autopsiju kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti žene čije je telo pronađeno u stanu. Veruje se da je žena preminula u ponedeljak.
- Policija veruje da je smrt žene nastupila pod nerazjašnjenim okolnostima, ali da nakon izvršene autopsije policija će moći da saopšti pod kojim okolnostima je ona umrla - izjavila je predstavnica policije.

uvek bila nasmejana i igrala se sa svojim detetom - rekao je čovek koji nije želeo da mu se objavi ime.

Prema njegovim rečima mališan je još uvek učio svoje prve korake. Takođe, podsetio je kako su policija i socijalni radnici dolazili nekoliko puta u ponedeljak, ali da ni njima niko nije otvarao ulazna vrata stana. Sagovornik novina čuo je plač deteta nakon što je otišla policija, ali ništa nije ukazivalo na tragediju. Kapil Pradham koji živi iznad stana preminule žene kaže da nije čuo plač deteta.


Policija je ušla u stan preminule žene u utorak oko 21 čas nakon što su primili poziv da provere stanje majke i njenog deteta. Dete koje je primljeno u bolnicu u stabilnom je stanju.

2024 © - Vesti online