Sreda 05.09.2012.
08:00
24sata.hr

Šta obući leti na posao: Saveti za nju i njega

Saveti za žene

Činjenica je da su žene generalno više zaokupljene svojim izgledom nego muškarci. One su u u težoj poziciji jer s obzirom na količinu izbora odeće i raznih asesoara ipak znaju da pogreše.

Poželjna dužina suknje: Naravno, sako leti ostavite kod kuće
 

Leti se najčešće preporučuju lagani i prirodni materijali, poput lana i pamuka u kojima ćete se osećati prijatno. Izaberite svetlije tonove, a ne crne ili sive komade, ali da ne budu prenapadni. Što se tiče majica, možete nositi modele bez rukava, ali naravno da to ne uključuje majice sa bretelama koje previše otkrivaju.

Svoj dekolte, takođe, držite u granicama pristojnosti. Dužina suknje ili haljine uvek predstavlja potencijalni problem. Prilikom kupovine i odabira, pripazite da dužina bude do kolena.

Saveti za muškarce

Muškarci, u principu, nisu toliko zaokupljeni problemima s odećom. Ipak, dolazak u kratkim pantalonama na posao u mnogim firmama nije dopušten. U tom slučaju izaberite pantalone sa laganijim materijalima.

Prihvatljiva muška kombinacija
 

Izbegavajte i majice kratkih rukava sa predubokim V izrezom. To ume vrlo ružno da izgleda.

Dolazak u japankama nije prihvatljiv ni za muškarce ni žene kao ni otkačena letna odeća. Takve komade ostavite za plažu ili kada odete negde na odmor jer posao ipak zahteva malo ozbiljniji pristup.

2024 © - Vesti online