Utorak 04.09.2012.
11:10
Beta

Vučić: Videće se da je DS opljačkao Srbiju

Istražićemo sve sporne privatizacije: Napadi će biti sve žešći i sve jači sa svih strana i biće utoliko jači kako naša borba bude odmicala
 

"Ako želite da me uverite u to da te pljačke nije bilo - videćete u narednim nedeljama", kazao je Vučić za televiziju B92 i najavio žestoku borbu i rezultate u borbi protiv korupcije u kojoj neće biti nedodirljivih, a tužiocima će biti dozvoljeno da rade svoj posao i uzmu zakon u ruke.

"Napadi će biti sve žešći i sve jači sa svih strana i biće utoliko jači kako naša borba bude odmicala", kazao je Vučić, koji je poručio je da će se istražiti sve sporne privatizacije, i one mimo postojećeg spiska na kom je više od dvadest njih.

On je rekao da ne bi sebe stavljao na takav pijedestal i opisao kao Eliota Nesa, ali je i poručio da niko ne može da ga kupi.

"Niko ne može da me kupi"

"Niko ne može da kaže da bilo ko od političara ili tajkuna može da me kupi i nagovori da odustanem od progona, ako postiji izvšrenje krivičnog dela", kazao je Vučić i poručio da ne postoji čovek koji će ga u tome zaustaviti, ma kao se on zvao.

Potpredsednik Vlade je naveo da nema saznanja o tome da je bilo ko od aktuelnih članova Vlade u sprezi sa vlasnicima krupnog kapitala i istakao da sa aktuelnim koalicionim partnerima dobro sarađuje.

"Bili smo dugo godina politički protivnici, sada smo deo iste vlade i ukazujemo međusobno poštovanje, a poverenje se gradi vremenom", kazao je Vučić.

2024 © - Vesti online