Utorak 04.09.2012.
14:18
Blic

Nikolićev čovek na čelu Telekoma?

Umesto Radujka direktor Telekoma biće najverovatnije Vladimir Lučić, koji je bio komercijalni direktor u ovoj kompaniji, a od maja je na mestu direktora MTS u CG
 

Vladimir Lučić, koji će ubuduće najverovatnije voditi Telekom, bio je direktor Direkcije za komercijalne poslove u toj kompaniji i u vreme dok je na njenom čelu bio Draško Petrović, koji je do nedavno važio za najozbiljnijeg kandidata za prvog čoveka Telekoma.

Iako nema partijsku knjižicu, poznato je da je blizak SNS, a za novu poziciju posebno ga je preporučio dobar odnos sa doskorašnjim predsednikom te stranke, a sada predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Dosadašnji direktor Branko Radujko u maju je smenio Lučića zajedno sa još dvadesetak direktora.

Kao kandidati su se pominjali i drugi menadžeri kompanija u državnom vlasništvu. Prema saznanjima našeg lista, socijalisti su hteli na tu poziciju da postave Predraga Ćulibrka, aktuelnog direktora Mtela, telekoma Republike Srpske, dok je favorit URS-a bio Dragan Kovačević koji je u vreme Vojislava Koštunice bio direktor Pošte. Od Draška Petrovića se odustalo jer je on član Demokratske stranke Srbije.

2024 © - Vesti online