Utorak 04.09.2012.
12:12
Alo!

Nevena, šta to pričaš?!

Nevena Adžemović, koja je svoju manekensko-pevačko-igračku karijeru započela još u 15. godini, danas je smerna majka i novopečena političarka
 

Nevena Adžemović, koja je svoju manekensko-pevačko-igračku karijeru započela još u 15. godini, danas je smerna majka i novopečena političarka, koja u intervjuima nadugačko i naširoko objašnjava svoju transformaciju, ali kada je mudrost velika, dešavaju se i greške, pa nije uvek jasno šta uzdanica Velimira Ilića želi da kaže. Naime, u intervjuu za magazin "Svet", poslanica Nove Srbije na pitanje da li se stidi tekstova koje je svojevremeno pevala, odgovara:


- Naravno da se ne stidim. Rad u grupi "Models" bio je potpuno profesionalan i u skladu s pozitivnim društvenim normama.

Nevena pri tom nije objasnila kakve su to "pozitivne društvene norme" bile na snazi devedesetih. A možda bi odgovor trebalo da potražimo u stihovima najvećeg hita modelsica, koji nosi slikoviti naziv "Pare, pare"?


Tada se Nevena provokativno oblačila, da bi sada promenila stil.
- Moje oblačenje uvek je bilo u skladu s prilikom. Kao devojka sam imala drugačiju percepciju okruženja, danas sam aktivna u sasvim novoj oblasti, a to je rad u predstavničkom telu građana - mudro će dama čije fotografije od ranije odlično ilustruju "percepciju okruženja".

Ušla u politiku da bi srušila Tadića

No, to što se Nevena više ne svlači, ne znači da ne vodi računa o svom telu. A kako to čini?
- Obrazovana sam žena, koja ima stila i ukusa. U tome je tajna, ako se to uopšte može nazvati tako.


I to je odgovor, ako se uopšte može nazvati tako!

2024 © - Vesti online