Ponedeljak 03.09.2012.
19:24
Alo

"Hajdi me varala s telohraniteljem!"

Hajdi Klum i Sil su bili najpoznatiji mešoviti ljubavni par
 

Sil je izjavio da ga je Nemica varala sa telohraniteljem Martinom Kristenom, sa kojim je nedavno uhvaćena u romantičnom zagrljaju i poljupcu na odmoru na Sardiniji.


"Sada konačno imate odgovor na pitanje koje ste postavljali sedam meseci“, požalio se Sil u izjavi za portal "tmz.com“ i nastavio:


"Voleo bih da Hajdi za seks nađe nekog drugog, a ne čoveka koji joj je na platnom spisku. To pokazuje da uopšte nema stila, a ja volim da mislim da sam bio u braku s otmenom ženom“, istakao je Sil i napomenuo da nije očekivao da će manekenka posle braka sa njim postati časna sestra.

Pre sedam meseci kao grom iz vedra neba je odjeknula vest o razvodu Sila i Hajdi. Spekulisalo se da su razlog za razvod bile njegove brojne afere. Hajdi je navodno ostala u šoku kada je videla Silov komentar. Prijateljima se požalila da dok je bila u braku nije ni pomislila na aferu. Ona tvrdi da se sa telohraniteljem zbližila posle razvoda i da joj se on našao kada joj je bilo najteže.


Hajdi i Sil imaju četvoro dece: ćerke Leni (8) i Lou (2), kao i sinove Henrija (6) i Johana (5). Par je u braku bio sedam godina i svake su godine obnavljali bračne zavete.


Nabildovani Martin Kristen je već četiri godine telohranitelj poznate Nemice.

2024 © - Vesti online