Ponedeljak 03.09.2012.
12:41
D. Dušanić - Vesti

"Lakše me je ismevati, nego pohvaliti"

- U Albaniji su popularne i slušane moje pesme, pre svih "Lopov" i "Moj živote da l' si živ". Jedan poslovni čovek, Albanac koji između ostalog ima u Skadru i svoj hotel, napravio je zabavu zatvorenog tipa za prijatelje i poslovne saradnike. Pozvao me je da dođem, pa sam imala nastup na terasi kraj bazena njegovog hotela, gde je bilo oko 300 VIP gostiju. Bili su ljubazni, kulturni, gromoglasnim aplauzom pozdravljali su svaki završetak moje pesme. Nažalost, nisam bila u prilici da upoznam grad i prošetam ulicama, jer sam iz Crne Gore došla uoči nastupa, i vratila sam se se čim sam završila - kaže Indira.


Posle pesme "Marija" koju ste "otpevali" na francuskom najavljivali ste svetsku karijeru, ali su te priče utihnule. Da li ste odustali?
- Zašto bih?! Na tome se radi, moj producent Goran Ratković Rale i dalje dogovara sa francuskim producentom Gastonom Berakom kako ćemo sve izvesti. Obraća se pažnja na svaki detalj, nema razloga za žurbu.


Mnoge kolege su vas javno prozivale zbog "Marije", ali se vi niste mnogo obraćali pažnju na prozivke?
- Umesto da se svi raduju mom uspehu, većina se podrugivala. Ali, od kraja prošle godine ne jenjava interesovanje za "Mariju". Uspela sam da skrenem pažnju javnosti sa jednom pesmom, znači radom, a ne skandalom ili pikanterijom iz privatnog života. Za takav marketing ljudi plaćaju milione evra, a ja sam dobila reklamu a da ni dinar nisam uložila. Krivo mi je što mediji nisu zabeležili moje uspehe u inostranstvu, brojne koncerte u Bugarskoj, pa Rumuniji, gde su me dočekivali i ispraćali kao zvezdu. Njihovi pevači su prepevali mnoge moje hitove. Punila sam dvorane i hale, imam ugovorena brojna gostovanja. Očigledno da to nije dovoljno zanimljivo, kao kad te ismejavaju. Teško je pohvaliti, ali zato kad treba nekog dočekati na nož, popljuvati, isprozivati, svi su na to spremni.

Priča se da ćete snimiti pesmu Šabana Šaulića?
- Moj kolega Šaban Šaulić mi je uradio pesmu koju ću uskoro snimiti. Nema potrebe da žurimo, ali nadam se da će je predstaviti publici na jesen. Radi se o brzoj, pravoj narodnjačkoj pesmi. Šaban mi je rekao da moram da je snimim i otpevam na svoj karakterističan način.

Da li se i vaš sin, poput naslednika mnogih pevača bavi muzikom?
- Moj sin Severin ne voli da se eksponira u medijima, a muzikom se bavi iz hobija. Svira gitaru i klavir, zna i da komponuje, izuzetno je muzikalan, ali neće mu to biti profesija. Želi da se obrazuje, ima druga interesovanja u životu i ja ga u tome podržavam.
 

Vitka na mama Rosu

- Srećna sam, zdrava i zadovoljna žena. Poznajem ljude po deceniju-dve mlađe od mene, koji su oronuli, zapušteni, podbuli, ispijeni... Nema veze koliko neko ima godina, kad ne ceni svoje telo, nezadovoljan je svojim životom, ne zanima ga kako izgleda. Ja ne spadam u tu kategoriju. Volim sebe, a imam i genetsku predispoziciju da budem vitka i vitalna. Moja majka Rosa ima 74 godine i 55 kg. Super izgleda i oseća se, živahna je i dalje trči, što znaju sve naše komšije - kaže Indira.

 

2024 © - Vesti online