Ponedeljak 03.09.2012.
03:39
Alo!

Ognjen muva muškarce?!

Ognjen Amidžić: Nema potrebe da se piše o tome
 

Naime, Amidžić je na društvenoj mreži “tviter“ započeo konverzaciju sa izvesnim Sinišom, inače klavijaturistom jednog benda, a iz njihove prepiske se može zaključiti da popularni voditelj muva ovog muškarca! Iako mu je Siniša objasnio da nije u tom fazonu, Ognjen je ostao pri svom i ponovo mu uputio lepe reči.


- Presladak si - započeo je prepisku Ognjen, da bi mu nakon samo nekoliko minuta mladić i odgovorio.


- Hvala na komplimentu, ali nisam u tom fazonu, izvini - pokušao je da se odbrani Siniša, ali je Amidžić ostao pri svome.


- Šteta, takav frajer se retko viđa - napisao je voditelj.


- Hvala, još jednom, i to znam, ali moje srce pripada jednoj lepotici Ireni - odgovorio je Siniša, a nakon toga je voditelj izgleda shvatio da nema šanse i odustao od daljeg dopisivanja.


Da bi čuli o čemu se zaista radi, novinari su kontaktirali sa Ognjenom, koji tvrdi da je izvesni Siniša samo željan medijske pažnje.


- Ja imam 50 takvih prepiski dnevno. Neko ko je željan medijske pažnje piše svakakve stvari, pa ja odgovorim i tako krene. Već su me zvali oko toga i nema potrebe da se piše o tome. On pokušava na svakakve načine da uđe u novine - izjavio je Ognjen za “Alo!“.

2024 © - Vesti online