Utorak 27.10.2009.
12:47
Vestionline

Lolovićeva brani čast Srbije

Našu reprezentativku smo našli u austrijskom Zeldenu gde se prošlog vikenda vozila prva trka Svetskog kupa, a trijumfovala je Tanja Putiainen iz Finske.

Jelena Lolović nakon prve trke nije uspela da se plasira u drugu rundu, ali je dala sve od sebe i njena borbenost ni ovoga puta nije izostala.

Šta očekuješ od ove sezone, jer je prošle bila ispod svakog očekivanja?

"Pa kao što rekoste prošle sezone sam bila ispod svakog očekivanja, slažem se u potpunosti, a za ovu godinu nemam velika očekivanja i nadam se da će ta taktika da uspe, šalim se naravno. Ovo je olimpijska godina, pripreme su protekle dobro, odlično sam skijala, na kontrolnim merenjima sam imala isto, a nekad i puno puta bolje vreme od poznatih svetskih skijašica. Jedino što želim i očekujem od sebe je da odvezem bar jednu trku onako kako znam“.

Pošto je u Srbiji nemoguće raditi pripreme tokom letnjih meseci, pitali smo Lolovićevu, gde se pripremala za ovu sezonu?

"Pripremala sam se uglavnom u Švajcarskoj, Saas fee, ali deo priprema sam provela i u Austriji, Moeltal i Hintertux glečer. Kondicioni deo priprema sam odradila uglavnom u Beogradu“.

Ko je tvoj sadašnji trener?

"Sadašnji trener je Miha Malus, Slovenac, do nedavno takmičar. Šef stručnog tima je Duško Sipetić, inače i direktor reprezentacije Srbije u alpskom skijanju“.


Koje skije voziš?

"Već drugu sezonu sam na Elan skijama, a pre toga sam dugo godina bila na Rošignolu. Imala sam dosta problema dok se nisam navikla na novu opremu, međutim, sada je dosta bolje“.

Koju muziku slušaš, gde izlaziš, sa kim se viđaš, ako nije tajna?

"Šta slušam, pa uglavnom sve ... Recimo da mi najviše prija Lenny Kravitz, U2, Dido i naravno ex yu rock, kao što su Zabranjeno pušenje i Azra. Što se tiče druženja privatno, pa to vam sigurno neće ništa značiti. Obični, divni ljudi, koji me vole i poštuju“, rekla je Lolovićeva za Vestionline.
 

2024 © - Vesti online