Petak 31.08.2012.
11:12
Beta

Igrači Partizana: Trud se isplatio

Odlična partija na sredini terena - Medo Kamara

"Nisam mogao da imam bolji oproštaj. Nema veze što nisam igrao protiv Tromsoa, važno je da smo pobedili i prošli u grupnu fazu Lige Evropa. U petak me očekuju nove obaveze u novom klubu", rekao je Aksentijević novinarima posle pobede nad Tromsom 1:0 i plasmana Partizana u grupnu fazu Lige Evropa.


Aksentijević je kazao da mu je žao što u tako važnom trenutku napušta svoje saigrače i drugare.


"Odlazim u sjajnu ligu i klub i malo mi je žao što napuštam drugare sada kada smo se plasirali u grupnu fazu takmičenja", kazao je Aksentijević.


Fudbaler Partizana Saša Marković rekao je plasmana u grupnu fazu Lige Evropa da je njegova ekipa bila strpljiva pošto je znala kako će protivnik igrati.


"Utakmica je bila teška, znali smo kako će Tromso igrati, ali smo bili strpljivi, postigli smo gol i utakmicu priveli kraju. Znali smo da nismo smeli da primimo gol jer bismo onda trebali da postignemo dva. Presrećni smo jer smo vredno radili, svi smo žarko želeli pobedu i plasman u grupnu fazu", rekao je Saša Marković novinarima na stadionu Partizana.


Štoper Miloš Ostojić, koji prethodnih nekoliko utakmica nije igrao zbog povrede, istakao je da se na vreme oporavio.

"U pravom trenutku sam se vratio posle povrede i uspeo sam, uz pomoć saigrača, da izadjem na kraj sa njihovim napadačima. Vidi se da smo napredovali i sada je potrebno da podignemo samopouzadnje kako bismo se što bolje spremili za Super ligu", istakao je Ostojić.


Golman Partizana Vladimir Stojković kazao je da su njegovi saigrači "ginuli" za pobedu.

"Ovo je ono što smo sanjali. Dogovorili smo se da ginemo za klub i pobedili smo. BIli smo uplašeni u prvom poluvremenu, ali je to kasnije sve došlo na svoje. Presrećan sam što ćemo igrati grupnu fazu takmičenja", kazao je golman crno-belih.


Napadač Tromsa Aleksandar Prijović rekao je da je njegova ekipa ispala zbog lošeg rezultata u prvoj utakmici, kada su na svom terenu pobedili sa 3:2.

"Partizan je zasluženo pobedio, mi smo mnogo bolje igrali kod kuće nego u revanšu. Znali smo da će u Beogradu biti teško, Partizan je bio bolji, imao je veće šanse. Mislio sam da nećemo primiti gol iz kornera, ali se to ipak desilo", rekao je Prijović.

2024 © - Vesti online