Sreda 29.08.2012.
13:37
Vestionline, Beta

Žulio Cezar napušta Inter i prelazi u KPR

Žulio Cezar

"Inter je predložio da mi se smanji plata, ali nijedan fudbaler na svetu ne bi na to pristao. Nisam licemer, ali situacija je postala teška za obe strane. Raskinuću ugovor sa Interom...", rekao je Žulio Cezar za italijanski "Sport njuz".

Britanski mediji preneli su da je Cezar, koji je u Interu izgubio mesto u timu dolaskom slovenačkog golmana Samira Handanovića iz Udinezea, dogovorio sve detalje oko prelaska u Kvins Park Rendžers.

Brazilac je istakao da želi da još jednom izađe na teren stadiona "Đuzepe Meaca" i to pred utakmicu protiv Rome predstojećeg vikenda, da bi se oprostio od navijača italijanskog kluba.

"Zahvaliću se predsedniku Masimu Moratiju na sedam divnih godina u klubu. Zamoliću ga da izađem na teren ovog vikenda na utakmici protiv Rome čisto da se pozdravim sa navijačima. To bi bio lep gest koji će mi, nadam se, biti dozvoljen", kazao je brazilski čuvar mreže.

Cezar je karijeru počeo u Flamengu, a na leto 2005. godine prešao je u Inter za koji je odigrao 299 zvaničnih utakmica. On je za reprezentaciju Brazila nastupio 64 puta. Brazilac je sa Interom osvojio pet italijanskih šampionata, tri nacionalna kupa, Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo za klubove.

2024 © - Vesti online