Četvrtak 28.01.2010.
17:08
Vestionline

Pet najvećih ženskih seksi grešaka

Drage naše čitateljke, čak ni isprobavanje 56 različitih položaja iz Kamasutre neće vam pomoći da postanete najbolje ljubavnice ako ste se pronašle u nekim od ovih grešaka:
 

  • Ne znaju dovoljno o seksu - odnosno o muškom telu. Ako već nećete da slušate njega, nabavite neku knjigu o erogenim zonama. Jednom kada savladate osnove, kombinujte teoriju s praksom.
  • Žene očekuju od muškaraca da im čitaju misli - kada vas pita da li ste doživeli orgazam kažete da niste, a na pitanje zašto niste, odgovarate da ste hteli oralni seks, ali ste to prećutali tokom odnosa. To što neko dobro poznaje drugu osobu i želi da joj udovolji ne znači da ima i kristalnu kuglu koja čita baš sve njene skrivene želje. Dakle, recite ih jasno i dovoljno glasno.
  • Čini se da žene vole seks samo na početku, a jednom kada veza postane ozbiljna, izgube interes. Mnogi muškarci tvrde da su žene na početku navalentne, a onda posle nekog vremena postaju nezainteresovane. Razlog za to leži u činjenici da ženama postane dosadno kada seks postane predvidljiv. Zato promenite bar jednu stvar svaki put kada imate seksualni odnos.
  • Žene su previše opterećene svojim telom. Mrzite seks na boku zato što vam stomak tako izgleda debelo. Ne želite da budete gore jer mislite da vam grudi ne izgledaju dobro. Mnogi muškarci ne posmatraju svoje devojke tako kritički i detaljno kako to one same sebi čine. Istina je da se ženska ideja o idealnom telu ne poklapa s muškom.
  • Ceo „posao" prepuštaju muškarcima. Kakva je razlika između vođenja ljubavi s dugogodišnjom devojkom i jedenja špageta? Špageti se bar mrdaju, glasi neslana šala s kojom se većina žena verovatno neće složiti. Nemojte se izvlačiti i prepuštati partneru da sve obavi sam dok vi samo ležite. Preuzmite igru tako da ga ponekad zavedete.
2024 © - Vesti online