Utorak 28.08.2012.
09:18
Press, Vestionline

Kad vam dozlogrdi komšijin seks!

Iskrena poruka "Neispavanog suseda"
 

"Molim komšije kojima je sezona parenja da to čine diskretno i uljudno", napisao je stanar koji se potpisao sa "Neispavani komšija".


Na ovo su reagovali ljubavni parovi iz ove zgrade, koji su se oglasili na Fejsbuku. "Molimo neaktivne komšije da potraže stan u nekom mirnijem kvartu, a stanove prepuste unucima ili prodaju mladim i veselim parovima. U dvorištu imamo dečje igralište na kome se jedva skupi 5-6 dece", navodi se na FB, ali se ne otkriva identitet.
 

Razvijene demokratije usavršile su svoje pravosudne sisteme, pa se i ovakvi komšijski problemi rešavaju pred sudovima. Tako je jednom zaigranom paru iz Velike Britanije zabranjeno "vrištanje, glasno uzdisanje, psovanje i podizanje glasa" pošto što su ih zbog remećenja javnog reda i mira prijavile uznemirene komšije.

Pre ovakve stroge odluke britanskog suda policija je intervenisala 20 puta na poziv komšija, ali neuspešno. Tada su susedi presavili tabak i obratili se sudu.

"Svako ima pravo na privatnost unutar svog doma, ali kada uživanjem u privatnosti uznemiravate druge onda se policija mora umešati", poručio je ostalim strasnim parovima glavni inspektor policije.


Oštećeni muškarac u ovom slučaju, kome je sud zapranio pravljenje buke, a policija upražnjavanje seksa, vadi se na ženu i njenu neobuzdanu seksualnost?!

"Kako neko može živeti negde gde se ne sme imati seks? To je smešno. U svakom slučaju, za buku je uglavnom kriva Džesi. Imamo seks i do sedam sati, pet noći nedeljno. Verojatno ću umreti od srčanog udara, žena me ubija", objasnio je 45-godišnji Kolin.

2024 © - Vesti online