Ponedeljak 27.08.2012.
21:22
Dejli mejl

Policajac prebacio snimak seksa sa video-nadzora u svoj mobilni

Video snimak iz stanice pravo na mobilni policajca
 

Kevin Nejlor (25) i njegova devojka Ketrin Hjuz (19) snimljeni su “na delu” nedaleko od svoje kuće dok su se vraćali iz lokalnog paba.


Njihov ljubavni čin uhvatile su kamere i operater u centru pozvao je patrolu koja ih je zbog toga i uhvatila. Ali, operater je očigledno imao i manje profesionalne namere.


Policija je potvrdila danas da je njihov službenik u 40-tim godinama uhapšen zbog sumnje da su “škakljivi” snimci korišćeni na neodgovarajući način.


Izvor “Dejli mejla” iz policije potvrdio je da je službenik suspendovan nakon što je gledao snimak sa ulice napravljen sat posle ponoći na svom mobilnom telefonu.

Mladi par je, kako se objašnjava, te noći kada je nastao snimak u pabu pratio “Euro 2012” i potrošili su 120 funti na alkohol.

“Nejlor je uhapšen na 100 metara od kuće. Nije ni pomišljao da bi drugi mogli da vidi šta radi”, rekao je tužilac Džon Barnet.


Mladić je osuđen na devet meseci uslovno zbog pijanstva i nedoličnog ponašanja, a njegova devojka puštena je uz kauciju.

Nejlorov advokat samo je rekao da je prilično neobično suditi nekome zbog toga, dodajući da je njen klijent jako osramoćen celom situacijom.

2024 © - Vesti online