Ponedeljak 27.08.2012.
15:06
Vestionline, Telegraf.rs

"Orlovi" iz drugog pokušaja odleteli za Tel Aviv

"Orlovi" sleteli u Tel Aviv

Reprezentativcima Srbije preseo je put za Tel Aviv, u kom ih očekuje meč protiv Izraela u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, a koje će naredne godine biti održano u Sloveniji.

Čarter let krenuo je po redu letenja, ali posle 40 minuta avion sa reprezentativcima morao je da se vrati za Beograd, zbog tehničkog kvara. Niko nije paničio, ali situacija je bila svakako neprijatna. Ipak, drugi pokušaj bio je uspešan, pa je ekspedicija sa srpskim košarkašima jutros oko 3:30 doputovala u Izrael.

"Igramo sa starim znancima sa kojima smo se poslednji put sreli prošle godine na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. Pobedili smo ih tada veoma teško, tek posle bolje igre u završnici meča. Sličan meč očekujemo i ovoga puta. Verujem da će Izrealci biti pod nešto većim pritiskom, jer su doživeli neplaniran poraz u Tel Avivu od Estonije, tako da će protiv nas tražiti šansu za iskupljenje“, istakao je Duda Ivković.


Marko Kešelj uprkos napornom putu i neprospavanoj noći veruje u pozitivan ishod duela u Tel Avivu.

"Imamo iskustvo sa Izraelcima, na prvenstvu Evrope odigrali smo neizvestan meč. Neće biti laka utakmica, naša forma ide uzlaznom linijom, pohvatali smo konce i polako počinjemo da se uigravamo. Nadam se da ćemo se iz Izraela vratiti sa pozitivnim rezultom", rekao je Kešelj.

Košarkaše sutra od 20 sati očekuje meč protiv Izraela, kvalifikacije nastavljaju 30. avgusta u Nišu protiv Islanda, a 2. septembra gostuju u Podgorici protiv Crne Gore, tako da će imati vrlo zgusnut raspored narednih dana.

2024 © - Vesti online