Ponedeljak 27.08.2012.
14:58
Alo

Vlada Mandić: Ceca i ja smo kućni prijatelji!

Vlada Mandić odbija da mu se pripisuje titula gradskog zavodnika
 

- Muka mi je više od laži i povezivanja sa ženama sa kojima se nisam ni video ni čuo ne znam ni ja od kada! Takvi napisi mi prave problem u životu i poslu kojim se bavim i kojim nameravam da se bavim u budućnosti, a koji je krajnje ozbiljan. Što se tiče Cece, ženu poznajem dugo i sa njom sam kućni prijatelj, poznajem njenu porodicu i ona moju. Njenu kuću sam posećivao i uvek ću posećivati, ali ne u kontekstu u koji su to novinari smestili - izjavio je Mandić za "Alo!" i dodao da ne želi više da se o njemu piše kao o gradskom zavodniku.


- Da li bi sutra kad je vidim trebalo da bežim od nje ili neke druge da novinari ne bi napisali nešto? Nema više smisla nikakvog, a ima mnogo šmekera u javnom svetu Srbije koji vole da ih spajaju sa raznim ribama, pa nek se o njima piše, a o meni u tom kontekstu više ne! - zahtevao je Vlada na kraju izjave.


Vezu sa Mandićem negirala je i Ceca putem društvene mreže "tviter".

- Neki novinari ne žele saradnju. I pored jasne izjave, a usled nedostatka vesti za naslovnu, izmisle kompletan tekst - napisala je Ceca na vest da je sa Mandićem.

2024 © - Vesti online