Ponedeljak 27.08.2012.
08:46
Blic

Žene srpskih fudbalera neće da budu „očajne domaćice“

I pored lepe finansijske ponude odbila "Imoušn" produkciju: Jelena Karleuša sa fanovima
 

Iako su se premišljale da li da prihvate ponudu jer bi imale lepu finansijsku nadoknadu, Jelena Karleuša, Bojana Stojković i Sonja Lazetić su odbile ponudu „Emoušna”.

Produkcija je, prema saznanju „Blica”, bila veoma razočarana jer su se nadali da će supruge domaćih fudbalskih zvezda Vladimira Stojkovića, Duška Tošića i Nikole Lazetića biti odličan izbor i magnet za gledanost novog formata.

Pošto su pevačica, menekenka i vlasnica prestoničkog restorana odlučno rekle ne, tim Gorana Stamenkovića odustao je od pravljenja šoua u ovoj sezoni.

Neće u rijaliti: Bojana Stojković

Planirano je i da se u nekom trenutku u šou u trajanju od 45 dana uključe i muževi i deca učesnica zbog intrigantnosti, ali potencijanlne učesnice nisu bile spremne da u toj meri svoj život izlože javnosti.


Dok je Karleuša samo odsečno rekla da neće učestvovati u „The Real Housewives” rialitiju, supruga Nikole Lazetića je objasnila da svoju privatnost ne bi podelila sa svetom ni za basnoslovni honorar.


- Ne učestvujem u rialitiju, niti je to u domenu mog interesovanja. Moj život je samo moj i nemam nameru da ga delim sa celom državom. Novac me ne zanima jer moja privatnost nema cenu - rekla je Sonja, vlasnica restorana „Šeher”.


Bojana Stojković, koja je inače u prisnim odnosima sa Lazetićevom suprugom, kroz šalu je poručila da nije prihvatila ponudu.


- Koji šou za domaćice, Sonja i ja idemo na „Farmu” - rekla je Bojana i poručila da je gledamo u „Prvom kuvaru Srbije”, koju upravo snima.

2024 © - Vesti online