Ponedeljak 27.08.2012.
04:02
Vesti

Melburn: Povoljna ponuda za kupce nekretnina

Povoljne kuće na prodaju u naseljima Koburg, Futskrej, Frenkston, Siford, Sedon i Jaravil; stanova i apratmana preporučuje se u Bransviku i Flemingtonu
 

Stručnjak za nekretnine Piter Kolizos savetuje da pažljivom izborom kuće ili stana često može da se uštedi i potencijalno na duže staze zaradi. Ljudi koji kupovinom kuće žele da trajno reše stambeno pitanje trebalo bi da pogledaju kuće na prodaju u naseljima Koburg, Futskrej, Frenkston, Siford, Sedon i Jaravil. Kupovina stanova i apratmana preporučuje se u Bransviku i Flemingtonu.
 

Navedenih osam naselja nalazi se u blizini gradskog centra ili gradskih plaža, a prema prema oceni stručnjaka tamo se u narednom periodu očekuje rast njihove tržišne vrednosti.
 

Međutim, prema rečima Piter Kolizosa, postoji i zamka prilikom kupovine kuća u Jaravilu, Sedonu, Futskreju i Koburgu, jer vrednost svake nekretnine nije često adekvatna ulici u kojoj je izgrađena. Iz tog razloga bi trebalo obratiti pažnju na izgled same ulice i spoljašni izgled kuća u komšiluku.
 

Kupci kuća neće pogrešiti iako se odluče za Frenskton, koji je u neposrednoj blizini mora, a dobro je povezan autoputem Ist Link sa Melburnom. U Flemingtonu stariji stanovi mogu da se kupe i po ceni od oko 350.000 dolara.

2024 © - Vesti online