Subota 25.08.2012.
12:43
Vestionline, Kurir

Lazović: Igrali smo iz inata

Robi je učinio mnogo za nas, a saradnja sa Saletom je baš kako treba

Darko Lazović je protiv Bordoa zaigrao u sredini veznog reda, na mestu koje mu više prija nego kada je na desnoj strani.

"Bio je inat u svima nama pred početak utakmice. Od početka sezone nismo imali igru i hteli smo da se dokažemo u najznačajnijoj utakmici na startu sezone. Poginuli smo na terenu, a publika je znala da nas nagradi", rekao je Darko Lazović (22) i dodao:

"I kod Robija sam igrao u sredini, na derbiju i protiv Omonije, tako da mi novo zaduženje koje mi je dao trener Janković nije teško palo".

Lazović žali što njegov fantastičan šut u prvom poluvremenu nije završio u mreži.

"Video sam loptu u golu, a onda je sjajni Karaso odbranio. Šutnuo sam punom, a on je pokazao koliko je kvalitetan i zašto je najskuplji igrač Bordoa. Žalim za šansom, ali valjda će nam se vratiti u revanšu".

Darko Lazović otkriva kako su fudbaleri podneli odlazak Prosinečkog i dolazak Jankovića, šok terapiju u svlačionici koja se desila u utorak.

"Dosta igrača je volelo Robija, učinio je dosta za mnoge od nas, uticao na naše karijere. Znamo i Saleta, iz reprezentacije, i s njim je saradnja kako treba. Bez obzira na sve, mi smo profesionalci i moramo da ginemo za dres Crvene zvezde koji nosimo", zaključio je Lazović.

2024 © - Vesti online