Četvrtak 23.08.2012.
15:51
Vestionline, mozzartsport.com

Savićević: Nije Robi pilićar, da mu drugi sastavljaju tim!

Dejan Savićević

Predsednika fudbalskog saveza Crne Gore koji je sa Crvenom zvezdom osvojio evropsku titulu u Bariju i svetsku u Tokiju smatra da je predsednik kluba Vladan Lukić prenaglio.

"Izuzetno mi je žao što je Robi otišao, jer je napravio sjajne stvari. Vratio je Zvezdi neki šarm, dovukao i veliki broj navijača na tribine. Znam kakav je Robi lik i kakav karakter. Budite sigurni da on nije falširao u Zvezdi i da je radio maksimalno pošteno. Robert Prosinečki nije pilićar, pa da mu neko sastavlja tim ili gura igrače. Nije došao u Zvezdu da pilićari, jer je on zaradio dovoljno para u svojoj bogatoj karijeri", rekao je Dejo za “Mocartsport”.

U Beogradu se priča i da je i Dejan Savićević u sukobu s Vladanom Lukićem. Razlog je famozna večera u Budvi na kojoj su Dejo i Lukić imali sukob mišljenja, a Genije je zamerio Lukiću da se stalno svađa sa zvezdašima, dok je Lukić zamerio Prosinečkom i Đuroviću što nisu stali na njegovu stranu.

"Bila je večera, pa ja svake zime to organizujem za svoje zvezdaše. Nije bilo svađe, niti sam Lukiću govorio da se ne svađa sa zvezdašima. Kako na kraju ispade, bolje bi bilo da te večere nije ni bilo… Ne znam da li se Lukić naljutio na njih, ali i ako jeste, meni to nije jasno. Pa, nisu oni mala deca da im neko govori šta će raditi i s kim će sedeti!? To su moji prijatelji i bivši saigrači i bilo je divno da se opet okupimo. A, što se tiče mog razgovora sa Lukićem, ne bih da se prepucavam preko novina, to je bila samo razmena mišljenja. Ne može mene neko da ubeđuje da je crveno-belo u stvari roze, niti da me ubeđuje da su neki nefudbalski ljudi u stvari fudbalski. Ovo što vam pričam je jedina istina. To mogu da posvedoče Miloš Drizić, Žare Đurović, Slobodan Marović, Miki Antonijević i Robert Prosinečki", dodao je Savićević.

2024 © - Vesti online