Utorak 21.08.2012.
22:11
Blic

Bukvić sa Brusom Vilisom u "Umri muški 5“

Nova avantura policajca Džona Meklejna dešava se u Rusiji, gde će lik, koga već peti put zaredom tumači Brus Vilis, otputovati kako bi spasao svog sina iz kandži terorista.

U velikoj ekipi poznatih imena, među kojima su osim Vilisa i supermodel “Victorijas sikret” Ana Vjalicina, te zvezda “Bekstva iz zatvora” Amauri Nolasko, Raša Bukvić će biti na strani loših momaka, u ulozi Alika.

Snimanje “Umri muški 5” počelo je krajem aprila u Budimpešti na više lokacija, između ostalog i na stazi Hungaroring, gde se vozi „Formula 1“, te vojnom objektu Hajmasker i u samom centru grada, i potrajalo je sve do pred kraj maja.


Ekipa se zatim preselila u Beograd, gde je snimanje proteklo u najvećoj tajnosti.


Kako je “Blic” ranije pisao, Vilis je prvo u tajnosti u januaru posetio neke od lokacija na kojima je planirano snimanje u Beogradu. Nagađalo se da će se neke od akcionih scena snimati u nekadašnjem Centralnom zatvoru, kao i oko glavne Železničke stanice, ali su se producenti potrudili da sve ostane pod velom tajne do samog kraja.


Što se tiče Bukvića, ovo nije njegova prva uloga u jednom blokbasteru jer je već igrao u “Largo Vinču”. Krajem novembra Bukvića očekuje još jedna internacionalna premijera francuske drame “Tri sveta”.

Partner Katrin Denev


U Francuskoj, gde je ovaj glumac pretežno i angažovan prethodnih godina, trenutno je aktuelan mjuzikl “Voljeni” u kome mu je partnerka Katrin Denev.
Raša tumači mladog lekara češkog porekla, koji zavodi lik Katrin Denev iz mladosti, a zatim se kroz film pojavljuje u njenim sećanjima na mladost. Glumačka postava ovog filma zaista je impresivna, budući da se osim Denev pojavljuju i Miloš Forman, te Kjara Mastrojani i Ludvin Senje.

2024 © - Vesti online