Ponedeljak 20.08.2012.
04:33
Press

"Dvoboj" JK i Seke: Ko je bolja kuvarica?

Kako li će se snaći u kuhinji: Jelena Karleuša i Seka Aleksić
 


- Pink uveliko radi na ovom rijalitiju, koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje gastronomskih šou-programa. Da bi sve bilo još više zabibereno potrudili su se producenti projekta koji su odlučili da u ovaj kulinarski ring uđu isključivo VIP ličnosti, i to čak njih 20.

Na zaprepašćenje mnogih, u takmičenje ulazi Jelena Karleuša sa željom da demistifikuje predrasude o sebi! Ona je već potpisala ugovor sa producentima, koji trenutno pregovaraju i sa njenom suparnicom Sekom Aleksić. Ako i Seka prihvati učešće, producenti će time obezbediti veliku gledanost jer će publici biti zanimljivo da njih dve gleda na istom mestu svakog dana - kaže izvor blizak producentima.
 

Šou će trajati čak 100 dana, takmičari će svakog radnog dana dobijati kulinarske zadatke i biće izloženi radu pod pritiskom, svakog petka jedan takmičar napustiće šou, a najbolji kuvar osvojiće milion dinara. Odluku ko će napuštati ovo zanimljivo nadmetanje donosiće tročlani žiri sastavljen od vrhunskih kuvara svetskog ranga, kao i poznatih gastronoma i kulinara iz Srbije.

Pres služba Pinka, ne potvrđuje, ali ni demantuje saznanja. - Neka to bude iznenađenje, sigurni smo da će gledaoci biti zadovoljni našim izborom učesnika - poručuju sa Pinka.

2024 © - Vesti online