Petak 17.08.2012.
01:51
Vestionline

Sinsinati: Davidenko predao meč Noletu

Lagano do četvrtfinala - Novak Đoković

Na početku meča nije izgledalo da Davidenko ima nekih problema, ali da ste, na primer, na startu ovog duela otišli u kuhinju da pripremite sendvič i uzmete pivo i zavalite se u fotelju da pratite duel - propustili biste prvi deo igre!

O izdanju tenisera na terenu se stvarno nema šta mnogo reći - 6:0 u prvom setu, uz neverovatnih osam duplih servis grešaka Davidenka u njegova tri servis gema.


Ipak, kad je na pauzi pred početak drugog seta Rus zatražio pomoć lekara, postalo je jasnije da nešto nije u redu jer se teniser požalio da se ne oseća dobro i da ne vidi dobro lopticu. Posle konsultacija sa doktorom Davidenko je odlučio da preda duel, pa je Đoković, iako sigurno nije želeo na takav način, ekspresno stigao do četvrtfinala, u kojem će odmeriti snage sa Hrvatom Marinom Čilićem.

Viktor Troicki i Andreas Sepi u četvrtfinalu dublova

 

Viktor Troicki poražen je od Del Potra u singl konkurenciji u Sinsinatiju, ali je bio sjajan u dublu. On i Andreas Sepi eliminisali su prve nosioce Maksa Mirnjija i Danijela Nestora sa 4:6, 6:4, 10:8 i plasirali se u četvrtfinale.

 

Po jedan brejk odlučio je prvi i drugi set, a u odlučujućem trećem nijanse su odlučile. Srpski i italijanski teniser su se na kraju bolje snašli i prošli su dalje.

 

U borbi za polufinale Troicki i Sepi će igrati protiv Ivana Dodiga i Marsela Mela koji su takođe priredili iznenađenje savladavši pete favorite turnira Leandera Paesa i Radeka Štepaneka.

2024 © - Vesti online