Subota 18.08.2012.
03:25
Vesti

Rok prošao, Tomić i dalje pod sumnjom

Voli brzu vožnju: Bernard Tomić, najbolji australijski teniser
 

U neobičnom slučaju, Tomić je stigao na naslovne stranice medija na Dan Australije ove godine, kad je od policije više puta zaustavljen u roku od svega par sati, dok je na Gold Kostu vozio svoj snažni sportski "BMW". Policijska pratnja išla je s njim do kuće, što je pred samom kućom dovelo do napete atmosfere, da bi na kraju Tomić bio optužen za nekoliko manjih saobraćajnih prekršaja. Tamo su se, neočekivano, našle i TV kamere.


Trebalo je da policija do 27. jula svojim advokatima dostavi slučaj protiv 49. tenisera na svetskoj rang-listi. Međutim, za vreme pretresa na Sudu za prekršaje u Sautportu u četvrtak, tužioci su tražili još šest nedelja da dovrše posao.


Ispred Tomića bio je advokat Ron Behlau iz kancelarije Nijst lojers. On je sudu kazao da je odlaganje neprihvatljivo zbog predstojećih Tomićevih obaveza.


Sudija Džon Konstanco složio se s tim da pomeranje nije idealno, ali je kazao da "mi ne živimo u perfektnom svetu". Odredio je da puni policijski dokument treba da bude spreman do 13. septembra.


Tomić, koji se nalazi u SAD, izjavio je da nije kriv ni po jednoj prijavi koje uključuju prelazak preko duple linije i propuštanje da stane na poziv policije.

2024 © - Vesti online