Četvrtak 16.08.2012.
22:53
Blic

Survajver: Kajganić bio u tajnoj vezi sa Aleks

Glas Aleks je bio presudan da Ognjen ispadne iz Survajvera
 

- Oni su svoju iznenadnu bliskost nakon povratka s Kostarike objasnili ljudima kao izuzetnu prijateljsku privrženost. Isticali su kako se razumeju, poštuju i vole da provode vreme zajedno, ali su negirali bilo kakvu emotivnu povezanost - objašnjava prijatelj ovog, sada već bivšeg, para.


Iako je Aleks tokom takmičenja svojim glasom doprinela da Ognjen ispadne iz takmičenja, na plemenskom savezu se pokajala, a kasnije, tokom boravka na Ostrvu odbačenih, nije se odvajala od njega. Tako je sve počelo, a završilo se po povratku u Beograd, kao i njena dotadašnja veza sa bivšim dečkom Jurom Blaževićem.

- Aleks je bila u jednogodišnjoj vezi sa članom hip- hop grupe “Konekt”, ali čim se vratila sa ostrva i uplovila u romansu sa Kajganićem, ostavila ga je. U medijima se pojavila informacija kako je to učinila zbog bivšeg dečka Azera, s kojim je, navodno, obnovila romansu, ali to nije tačno. Uzrok kraha njene veze bio je Ognjen - saznali smo.


- Jedino me još sa Nevenom nisu spojili - najpre je kroz smeh prokomentarisao Ognjen, a onda je dodao:


- Ona i ja smo u prijateljskim odnosima i to je sve što imam da kažem. Moj stav je da o privatnom životu ne govorim za medije - rekao je za “Blic” Kajganić.


Ognjen Kajganić široj javnosti je poznatiji po svojim bračnim i vanbračnim zajednicama sa poznatim devojkama, nego po svojim sportskim rezultatima. Bio je u braku sa poznatom voditeljkom Aleksandrom Jeftanović. Nakon što je taj brak okončan, uplovio je u vezu sa Marijom Kilibardom, sa kojom je bio tri godine u vezi.

Po okončanju romanse otpočeo je vezu sa voditeljkom TV “Pinka” Marinom Kotevski, ali je ova veza trajala samo nekoliko meseci. Taman kad su ljudi krenuli da komentarišu da je Ognjen slab na voditeljke, on ih je demantovao svojom iznenadnom ženidbom sa manekenkom Adrijanom Lolom Karan, s kojom se, kako kaže, dugi niz godina družio.

2024 © - Vesti online