Sreda 15.08.2012.
18:24
Vestionline

Troicki "počistio" Hjuita za sat vremena igre

Najbolji rezultat do sada na Mastersu u Sinsinatiju - Viktor Troicki

Viktor će u trećem kolu Sinsinatija igrati protiv boljeg iz duela između Argentinca Huana Martina del Potra i Nemca Tomija Hasa.

Troicki je odlično započeo meč protiv Hjuita i već na startu je napravio brejk, pa je vrlo brzo stigao do vođstva od 3:0. Hjuit je u nastavku brojnim greškama prosto dizao samopouzdaje našem teniseru koji je, uz fenomenalne servise, potpuno dominirao u prvom setu i bez problema slavio sa 6:2.

Nastavio je Trocki da igra strpljivo i sa puno samopouzdanja i u nastavku duela. Iako je već u prvom servis gemu morao da se suoči sa novim brejk loptama, Troicki je uspeo da se izvuče i povede 1:0, a onda je i oduzeo servis Australijancu za 2:0. Bilo je evidentno da je indisponirani Hjuit, kojem danas zaista ništa nije polazilo za rukom, posle tog izgubljenog servisa potpuno izgubio motiv, a kao posledica toga je novi brejk 32. igrača sveta i ubedljiv trijumf od 6:0 u drugom setu, posle samo sat vremena igre.

Kasnije danas, prve mečeve na ovom turniru igraće Novak Đoković i Janko Tipsarević, koji su bili slobodni u prvom kolu. Novak se sastaje sa Italijanom Andreasom Sepijem, dok Janko igra sa Špancem Pablom Anduharom.

2024 © - Vesti online