Sreda 15.08.2012.
21:13
D. Lj. Joksić - Vesti

Bajaga otvara Pivolend

 Bajaga u Makedoniji na Pivolendu
 

Bajaga je poslednji put bio u Skoplju u drugoj polovini juna ove godine gde je promovisao svoju prvu knjigu "Vodič kroz snove". On je Makedoncima tada obećao da će održati koncert u Skoplju, a to će sada i ispuniti. Tom prilikom je priznao da mu pisanje pesama ne ide tako lako kao dok je bio mlad.


"Ima trenutaka kada se tema rađa za 20 minuta, a nekada prođu i meseci, a da ništa ne napišem. Danas stvaram sporije, više nemam energiju kao sa 20 ili 30 godina, ali zato imam iskustvo, pa sa njim kompenziram taj nedostatak", rekao je Bajaga i dodao da nove pesme prvo otpeva bendu, a u poslednje vreme sve češće se konsultuje i sa ćerkom Anđelom (14), koja je, naglašava, odličan muzičar.


Bajaga kaže da ne razmišlja o penziji, već će komponovati, pevati i svirati sve dok ga služi glas i drže noge sa istim entuzijazmom kao na početku karijere, a voleo bi da ostari kao Brus Springstin.


Na ovogodišnjem Pivolendu koji će se održati pod motom "Dođi, vidi, popij", pored Bajage i brojnih makedonskih bendova, nastupiće hrvatski hip-hop bend Elemental i dinamični džipsi-pank sastav Baildsa iz Grčke.

2024 © - Vesti online