Sreda 15.08.2012.
05:37
Blic

Peranovićeva supruga: Pokojni Zarubac bio rado viđen gost u kući

Nebojša Zarubac (levo) imao je "privilegiju" da dolazi u kuću Peranovića
 

Prema rečima sudije Velisavljevića, supruga osumnjičenog je u dvočasovnom saslušanju govorila o radu centra, boravku pokojnog Zarupca u “Sretenju”, kao i onome što se događalo u pomoćnoj kući Peranovića.


Peranovićev advokat Ilija Radulović kaže za “Blic” da je svedokinja istražnom sudiji ispričala da je suprug, dok se ona u kući bavila jednom duševnom bolesnicom, pozvao 6. avgusta uveče da izađe napolje i rekao joj: ”Nebojši je pozlilo, izgleda da neće biti dobro”. Posle toga, Peranović je pozvao policiju i svog advokata.


Nebojšu Zarupca svedokinja je predstavila kao najboljeg štićenika centra, pedantnog, odgovornog, savesnog i perfekcionistu, koji se u ”Sretenju” starao o dva konja, nekoliko ovaca i voćnjaku.


Tvrdila je da je Zarubac, uz još četiri štićenika, imao privilegiju da dođe u njihovu kuću, kao i da je sa njenim suprugom postigao dogovor da ostane u centru dok ”Sretenje” postoji.


Svedokinja je, između ostalog, još rekla da je Zarubac posle povratka sa šestodnevnog vikenda doneo Peranoviću na poklon izrezbarenu stolicu.

2024 © - Vesti online