Utorak 14.08.2012.
22:22
Svet, Alo, Vestionline

Sandra priznala vezu sa Mićom "Megatrend"?!

Priznala da je u vezi sa biznismenom, koji ima devojku...

- Svesna sam da će me javnost osuditi i da ću u njihovim očima biti grešnica, ali poznato je da partnera ne bira razum već srce. Od samog početka sam znala da je zauzet i da sebi tu vezu ne bi trebalo da dozvolim, ali njegovom udvaranju bilo je nemoguće odoleti. Nekoliko meseci je pokušavao da pronađe put do mog srca i ne znajući da sam sve vreme ludo zaljubljena u njega i da kontrolišem svoja osećanja - izjavila je Sandra za nedeljnik "Svet" i objasila da joj je veoma teško što njen izabranik ima devojku pored sebe.


- Ne želim da ga pritiskam, svesna sam da mu nije lako i da je potrebno vreme kako bi se situacija kristalizovala (?!). Do tada ćemo uživati u našoj zabranjenoj ljubavi - kaže Obradovićeva, koja se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde se odmara u društvu prijatelja, ali je priznala da svevrememisli o svojoj romansi s jednim biznismenom.


- Zajedno smo došli na ideju da na neko vreme otputujem iz Beograda kako bih se opustila nakon izuzetno stresnog perioda. Sve vreme mislim o nama i jedva čekam da se vratim u prestonicu - ispričala je manekenka.

Podsećanja radi, spekulisalo se kako su Mića (59) i Sandra (27) već nekoliko meseci u ljubavi, da se pojavljuju zajedno u kafićima i restoranima, kao i da ne mogu da sakriju zaljubljene poglede. Međutim, ovu priču su tada demantovali i Obradovićeva i Jovanović rekavši da su samo dobri prijatelji.


Vreme će pokazati da li je Sandra ipak u ljubavi sa Jovanovićem. Samo nas interesuje šta će na sve ovo reći njegova verenica Milica.

2024 © - Vesti online