Utorak 14.08.2012.
04:28
Press

Ceca: Biću ambasador Guče

Održala spektakularni koncert u Guči: Svetlana Ražnatović
 

"Bio je to dirljiv koncert, prepun emocija. To je nešto što ne može da se opiše rečima. Bilo je mnogo naših ljudi, ali i dosta stranaca, što mi je posebno drago. Svi uglas su pevali čuveni „Beograd" i mnoge moje pesme. Sada mi je žao što ranije nisam nastupila u Guči, jer je ovo zaista jedna posebna energija, ali moja želja da se pojavim sa trubačima na sceni u ovom gradu konačno se ispunila. Publika je bila divna, vesela, sve je prošlo bez ijednog incidenta", kaže Ceca za Press, koja je otkrila da joj je žao što zbog brojnih obaveza u Beogradu nije stigla da ostane duže i isproba poznate srpske specijalitete ispod šatre.

Gledanija od zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu

Koncert Cece Raznatović u Guči, posredstvom prenosa TV Pink, pratilo je čak 1.750.000 gledalaca, a zabeleženi rejting po istraživanju jedine relevantne agencije u Srbiji AGB Nilsen bio je 10,45 odsto. To je čak duplo više gledalaca nego što je na Prvom programu RTS-a gledalo zatvaranje Olimpijskih igara u Londonu, na kome su nastupile najveće svetske muzičke zvezde. Tako je kraj Olimpijade imao rejting od samo 4,47 odsto, što nije ni polovina Cecine gledanosti. Vaterpolisti su juče bili gledani u rangu sa folk zvezdom, a taj meč je pratilo 1.580.000 gledalaca.


"Čula sam da tamošnji domaćini spremaju vrsne specijalitete i moram da vam priznam da mi je žao što sinoć nisam imala vremena da probam čuveni svadbarski kupus, o kome se nadaleko priča! Nadam se da će biti prilike i da ćemo se već sledeće godine ponovo družiti na istom mestu", rekla je Ceca za Pres.

 Ceca Ražnatovićević, koja je spektakularno zatvorila 52. Dragačevski sabor u Guču, otkrila je da su joj čelni ljudi ove manifestacije, posle koncerta, ponudili da postane ambasador tog grada i čitave manifestacije.


"Dobila sam ponudu da postanem ambasador Guče i podržim turistički i kulturni razvoj ovog grada i Sabora trubača i sa zadovoljstvom sam to prihvatila", rekla je Ceca, koja je u utorak otputovala na Kipar, gde će se sedam dana odmarati u svojoj vili sa decom Veljkom i Anastasijom.

2024 © - Vesti online