Počinju pripreme za zimu

Hvala, zemljače: Ranko Majstorović
 

- Pomažem ljudima od srca ali ne želim da pričam o tome i da se pominje moje ime. Važno je da pomoć stigne kome treba i da ga dragi Bog čuva - rekao nam je ovaj donator mnogo puta.


Ranko Majstorović, zahvalan ovom dobrotvoru, uvek kaže da ima novu brigu, ali to je život.


- Hvala od srca tom dobrom čoveku što mi pomaže. To je za naš kućni budžet velika pomoć. Počinjem da skupljam novac koji šalje da kupim drva za zimu, ali ću morati da odvojim nešto od toga i da unuka Marka, koji sada polazi u osmi razred, spremim za školu. Od knjiga i školskog pribora do odeće i obuće, sve mu treba. Nikada, pa ni sada neće dobiti odjednom. Sreća pa mi je unuk skroman, ne traži previše i što god mu kupim zadovoljan je - kaže Ranko, koji izdržava, pored unuka, i bolesnu ćerku.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online