Subota 11.08.2012.
04:07
Alo!

Vučiću bolje, ali oseća bolove u grudima!

Aleksandar Vučić

Kako piše beogradski “Alo!“, on je još uvek bled i oseća bolove u grudima, ali je i pored toga u petak celog dana imao sastanke i radio maltene kao da je potpuno zdrav.

- Celog dana je imao sastanke kao na traci. Bolje mu je, ali se žali da kada duže govori oseća bolove u grudnom košu. Pored toga, mnogo je bled, pa se nadamo da će u toku vikenda malo smanjiti aktivnosti kako bi se potpuno oporavio - kažu za “Alo!“ saradnici drugog čoveka u Vladi Srbije.


Ubitačni ritam koji je Vučić sebi nametnuo, posebno u želji da se obračuna sa kriminalom i korupcijom, čiji je prvi rezultat hapšenje osumnjičenih u aferi “Agrobanka“, prekjuče u ranim jutarnjim satima je doveo do naglog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, zbog čega je primljen na VMA, gde ga je pregledao poznati kardiolog dr Dragan Dinčić.


Posle izvršenih detaljnih zdravstvenih pretraga, kojima je utvrđeno da je premor osnovni uzrok kolabiranja, Vučić je na sopstveno insistiranje otpušten na kućni oporavak, koji nije trajao ni ceo jedan dan, već se juče ekspresno vratio na posao.


Vučićevi problemi sa zdravljem, kako piše “Alo!“, delimično su uzrokovani i visokim krvnim pritiskom, a ovo nijeprviput da završi u bolnici, pošto je i krajem prošle godine zbog istih zdravstvenih problema kratkotrajno boravio na VMA.

2024 © - Vesti online