Sreda 27.01.2010.
12:35 >> 14:51h
Tanjug

Šutanovac posle pregleda pušten kući

Dragan Šutanovac
 

Šutanovac se trenutno nalazi na pregledima na VMA, izjavio je novinarima načelnik Uprave za odnose sa javnošću tog ministarstva Petar Bošković.

Ministar povredio glavu

Ministar odbrane Dragan Šutanovac pregledan je posle saobraćanje nesreće na Vojno-medicinskoj akademiji i, pošto su mu ustanovljene lakše povrede glave, pušten je na kućno lečenje, izjavio je načelnik VMA Miodrag Jevtić. Jevtić je istakao da je obavljena komplentna dijagnostika, da je reč o lakšim povredama i da se ministar sada oseća dobro.

Bošković je dodao da je do saobraćajne nesreće došlo na delu auto puta Beograd - Niš kod Batočine, dok je ministar bio na putu za Kopaonik gde je trebao da obiđe smučarski poligon.

Bošković je rekao da je do nesreće došlo oko 10.15 sati, objašnjavajući da je službeni automobil ministra odbrane skrenuo s puta kako bi izbegao direktan sudar sa drugim vozilom. On je objasnio da se automobil, koji se kretao ispred službenog vozila ministra odbrane iz nepoznatih razloga, verovatno zbog loših vremenskih uslova, okrenuo nekoliko puta oko sebe, prešao na drugu stranu puta i onda iz suprotnog smera se našao u traci u kojoj je bilo vozilo ministra odbrane.

Bošković je dodao da je došlo do manjeg sudara dva automobila sa desne strane i da je potom službeni vozač ministra odbrane skrenuo s puta da bi izbegao težu saobraćajnu nezgodu.

2024 © - Vesti online