Četvrtak 09.08.2012.
06:42
Alo!

Lazarevac: Odgrizao uši dvojici mladića!

Foto - arhiva: Narkoman napao nesrećne mladiće najverovatnije u stanju apstinencijalne krize
 

U razmaku od samo pola sata, najverovatnije u stanju apstinencijalne krize, Đorđe Stanojević (38) uspeo je da izujeda dvojicu momaka koje do tada nije poznavao. I dok je prodavac lubenica Nemanja Jeremić uz pomoć svog gazde uspeo nekako da se otrgne iz čeljusti pomahnitalog napadača, Vučić je imao manje sreće.


On je s devojkom sedeo u kafiću koji se nalazi u strogom centru Lazarevca i jeo pljeskavicu kada im je prišao Stanojević u želji da se navodno pozdravi. Ali, umesto pozdrava on je nesrećnog momka skopao za glavu, privukao i odgrizao polovinu levog uveta, koju je na kraju ispljunuo na trotoar! Kako saznajemo, ovo nije njegov prvi kanibalistički napad jer je pre desetak godina jednom čoveku u kafani odgrizao nos!
 

Na lečenje u zatvorsku bolnicu

Policija je odmah u nedelju uveče uhapsila lazarevačkog kanibala i on se sve do utorka popodne nalazio u pritovoru, kada je prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. On je, kako piše “Alo!“, kao dugogodišnji narkoman imao izrečenu meru kućnog lečenja, ali je posle napada taj uslov prekršen, pa će njegov dalji oporavak biti nastavljen u zatvorskoj bolnici.

- Bio sam u šoku dok mi je iz rane bukvalno liptala krv. U opštoj gužvi koja je nastala trebalo mi je nekoliko minuta da pronađem komadić uveta. Onako krvav, s velikim bolovima i s parčetom svog uveta u rukama uleteo sam u dom zdravlja, gde su mi lekari ukazali prvu pomoć - prepričava Vučić događaj od nedelje po podne kada je vozilom Hitne zajedno s Jeremićem prebačen u beogradski Urgentni centar.


Vučić je do bolnice u Beogradu deo odgrizenog uveta, potopljenog u medicinski rastvor, odneo u plastičnoj kesi da bi ga hirurzi kasnije prišili na mesto odakle ga je, pre toga, lazarevački kanibal otfikario zubima. Jeremić je imao više sreće, pa je s dvadesetak šavova pušten na kućno lečenje. Ipak, tu se nisu završile muke nesrećnih tinejdžera jer su u bolnici saznali da napadač boluje od hepatitisa C.

- Krv smo zbog toga već dali na analizu i od tada ne mogu da spavam. Razmišljam šta ću i kako ću ako budem zaražen. Moja majka, kao uostalom i čitav grad, ljuti su na lazarevačku policiju, ali i ceo društveni sistem koji je omogućio da se neuračunljivi narkoman nađe na slobodi. Kada je moja mama zbog toga napala policiju ispred lazarevačkog doma zdravlja, oni su joj pretili hapšenjem - usplahireno priča Jeremić, koji nosi čalmu oko glave i još uzima lekove za smirenje.

2024 © - Vesti online