Četvrtak 09.08.2012.
02:36
Press

Šutanovac: Ne znam zašto me progone

Dragan Šutanovac: Nisam naivan da dozvolim da me bilo ko dovodi u vezu sa nezakonitim poslovima
 

Agencija je, kako se navodi u njenom saopštenju, utvrdila da bivši ministar odbrane nije prijavio da su on i njegova supruga stekli vlasništvo po 1/10 idealnog dela stana od 63 kvadratna metra u Skerlićevoj 20 na Vračaru.


Šutanovac je za “Pres“ poručio da će se oglasiti tek kada dobije sadržaj te prijave, jer još ne zna šta piše u njoj.


- Kada dobijem prijavu i upoznam se sa sadržajem, daću komentar. Sarađivaću sa nadležnim državnim organima u svakom pogledu - izjavio je potpredsednik Demokratske stranke.


On je, inače, već govorio o izgradnji zgrade u Skerlićevoj ulici u Beogradu.


- Tačno je da sa još devet investitora učestvujemo u sufinansiranju izgradnje zgrade u kojoj nameravamo da živimo. Jedan od tih stanova biće naš dom pošto nemamo rešeno stambeno pitanje - izjavio je Šutanovac.


Nisam naivan

On je objasnio da će sa suprugom Marijom novac obezbediti iz kredita, ušteđevine i prodaje njenog devojačkog stana. Za izgradnju umesto kupovine odlučio se, kako je rekao, zato što je takva opcija 40 odsto jeftinija.


Šutanovac je objasnio da je prihvatio da učestvuje u izgradnji stana jer mu je to povoljnije nego da kupuje gotov stan na tržištu.


- Ne znam sada o kolikoj se sumi tačno radi i kolika je kvadratura stana, ali ćemo za to uzeti kredit. Supruga ima dobru platu i moći ćemo to sebi da priuštimo. Svu dokumentaciju u vezi s tim ću dostaviti, u skladu sa zakonom, nadležnim organima, odnosno Agenciji za borbu protiv korupcije - istakao je bivši ministar odbrane, i naglasio da je sve rađeno prema zakonu.


- Nisam naivan da dozvolim da me bilo ko dovodi u vezu sa nezakonitim poslovima dok rešavam stambeno pitanje i obezbeđujem prostor u kome će da žive moja deca - rekao je Šutanovac.

2024 © - Vesti online