Sreda 08.08.2012.
08:00
Novostionline

Zavodljivi kombinezoni

Dizajnirani su od laganih i lepršavih materijala
 


Dominantni su u većini novih kolekcija, i to modeli različitog kroja, u aktuelnim bojama, desenima i printovima.

Dizajnirani su od laganih i lepršavih materijala koji veoma dobro prikrivaju nedostatke i uvek su odličan izbor za visoke letnje temperature. Kombinezon je omiljen među damama i zbog svoje praktičnosti, sa njim dobijate sve - i majicu i pantalone ili šorts i top... Još samo da ga upotpunite efektnim detaljima koji će dati pačat celokupnom izgledu.

Dizajneri su se i ovog leta potrudili da izbor modela bude ogroman, prilagođen različitim ukusima. Izdvajaju se modeli sa topom bez rukava, idealni za izlaske i svečanije varijante.


Hit leta su i modeli od čipkastih materijala, zavodljivi i ženstveni, kao i oni od džinsa, uskog ili ravnog kroja. Kombinezoni sa sitnim cvetnim desenima i tufnama izgledaju vrlo romantično i retro, a u zavisnosti od kroja mogu da budu izbor i za dan i za veče.

Nezaobilazni su i ležerni modeli ravnog kroja ili sa ranflom u pastelinim i jarkim bojama, prošarani različitim motivima. Tu su i malo glamurozniji modeli sa animal printom i svetlucavim detaljima, cirkonima, štrasom, šljokicama.

Moderni su i mornarski kombinezoni u kombinaciji bele, plave i crvene boje ili sa prugama. Kratki kombinezoni su pravi letnji hit, i uski i široki, izbor su mnogih dama zato što izdužuju figuru, a odlično stoje i uz ravne sandale, platfrome i visoke potpetice.

2024 © - Vesti online