Nedelja 05.08.2012.
02:51
Story

Melani i Antonio: Prevare i poroci za kraj

Stigli ih problemi: Melani Grifit i Antonio Banderas
 

Do juče skladni supružnici započeli su svoju romansu 1995. godine, kada su zajedno radili na filmu Two Much. Venčali su se godinu dana kasnije i ubrzo nakon toga dobili ćerku Stelu del Karmen Banderas Grifit (16) koja je njemu jedino dete, dok ona iz braka sa Stivenom Bauerom ima sina Aleksandera (18), a u zajednici sa Donom Džonsonom dobila je ćerku Dakotu (23). Oba glumičina prethodna braka navodno su se završila iz istog razloga – zbog njenih brojnih poroka od kojih nije mogla da pobegne. Naime, poznato je da je Melani već kao mlada zapala u probleme s alkoholom, drogom i tabletama. Ni tokom šesnaest godina dugog braka s Antonijom to joj nije pošlo za rukom, a zbog toga su neretko imali žučne nesporazume i svađe.

- Nikada nismo poricali i uvek smo otvoreno govorili o Melaninim problemima koji su uključivali zavisnost o drogama, alkoholu i tabletama – izjavio je Banderas prošle godine za američke medije.

Čak i nakon mnogih terapija, rehabilitacija i savetovališta koja je ovaj bračni par posetio, u javnosti su se pronosile glasine kako je njihov brak izuzetno ugrožen i da neće opstati ukoliko se Melani potpuno ne izleči.

Ipak, ni glumičina zavisnost nije jedina nevolja u njihovom odnosu koja je dovela do kraha ljubavi. Već duže vreme američku štampu pune naslovi o Antonijovom neverstvu. On je u martu ove godine fotografisan kako uživa u Kankunu u društvu nepoznate plavuše, a već u aprilu tokom Kanskog festivala viđen je da flertuje sa dve egzotične lepotice.

- Melani je u haosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je i njena karijera gotova, dok je Antonio i dalje zvezda u usponu - rekla je za National Enquirer jedna glumičina prijateljica dodajući da su se odnosi dvoje glumaca posebno pogoršali nakon priča o glumčevom neverstvu.


- Ljubomora je već godinama izjeda i ne verujem da i dalje može živeti u strahu od njegove prevare – dodao je isti izvor.

Melani se u prošlogodišnjem intervjuu za američki magazin People prisetila kako je izgledao njihov prvi susret.

- Prvo što me je pitao bilo je koliko imam godina. Odgovorila sam mu da je to nešto najnepristojnije što je mogao da kaže! Ali, ipak je bilo nečega u vezi s njim, što I dalje postoji. Jednostavno ga volim - rekla je Griffithova koja je nedavno uslikana na ulici bez burme na ruci. I mada nijedno od aktera emotivne sage to nije potvrdilo a ni demantovalo, sve glasnije spekulacije o razvodu, u kojem će se, ako do njega dođe, deliti oko 50 miliona dolara koliko iznosi imovina stečena u braku, čini se da će ovo ipak biti kraj dugogodišnje ljubavi ovog para. Ostaje samo da vidimo šta će biti sa tetovažom na glumičinoj desnoj ruci, na kojoj je u srcu ispisano Antoniovo ime.

2024 © - Vesti online