Sreda 01.08.2012.
00:21
Vestionline, Ag.

OI: Petog dana srpski sportisti nastupaju u šest sportova

Prve na borilišta izlaze reprezentativke u streljaštvu Zorana Arunović i Jasna Šekarić, koje od 10 sati nastupaju u kvalifikacijama malokalibarskim pištoljem.

Džudista Dimitrij Gerasimenko u 10,30 ima borbu u kategoriji do 90 kilograma, protiv Kinepija Romea Kome iz Obale Slonovače.

Srpske plivačice Nađa Higl i Miroslava Najdanovski plivaju kvalifikacijama, pa od 11,47 Higl će plivati na 200 metara prsno, dok u 12 sati nastupa Najdanovski u trci na 100 metara slobodnim stilom.

Plasman u finale pokušaće da izbori veslački dvojac bez kormilara Nikola Stojić i Nenad Beđik negde oko 12 sati.

Posle dva neočekivana poraza od Kine i Južne Koreje, odbojkašice Srbije igraju od 15,45 igraju protiv Turske utakmicu trećeg kola B grupe.

Na teren bi trebalo da izađu i svi preostali srpski teniseri, pa tako od 12,30 Ana Ivanović igra protiv Belgijanske Kim Klajsters, Janko Tipsarević će se za ulazak u četvrtfinale boriti protiv Amerikanca Džona Iznera oko 17 sati, dok meč Novaka Đokovića i Lejtona Hjuita treba da počne oko 15 časova.

Počinje i takmičenje mešovitih dublova, gde Ana Ivanović igra u tandemu sa Nenadom Zimonjićem i to protiv indijske kombinacije Leander Paes i Sanja Mirza.

2024 © - Vesti online