Utorak 31.07.2012.
14:14
Vestionline

Stepanović: Biće bolje u finalu!

Obradovao naciju - Velimir Stjepanović

Stjepanović je u drugoj polufinalnoj trci zauzeo četvrto mesto rezultatom od jednog minuta, 55 sekundi i 13 stotinki, što je ukupno osmo vreme, i u utorak uveče od 20,49h pokušaće da se domogne medalje.

Osamnaestogodišnji srpski plivač plasmanom u finale već je napravio veliki rezultat, a ostaje da se vidi da li je u stanju da "šokira" i naciju i ceo državni olimpijski tim.

"Bilo je u redu, ali ipak sporije nego u kvalifikacijama. Posustao sam u poslednjih 10 metara trke, verujem da će u finalu biti bolje. Videćemo, zahvaljujem svima na podršci", izavio je Stjepanović, koji je u prepodnevnim kvalifikacijama bio brži od Majkla Felpsa i oborio nacionalni rekord rezultatom 1:54,99 minuta.

"Trka je bila dobra, hteo sam još brže, ali ćemo to u utorak da vidimo. Mislim da sam prelako startovao, moram prvih 100 metara brže da otplivam, da bih mogao 100 da vratim u isto vreme. U finišu sam bio malo umoran i malo sam promašio zid, ali još imam šansu u finalu. Ne znam šta da očekujem, videćemo kako ću se osećati", dodao je Stjepanović.

2024 © - Vesti online