Utorak 31.07.2012.
09:08
Alo

Brena u bolnici zbog tromba!

Najveća estradna zvezda sa prostora bivše Jugoslavije: Lepa Brena
 

Prema rečima našeg izvora, pevačica je u petak osetila bol, pa je potražila lekarsku pomoć:


- Ona je pre nekoliko godina imala problem sa trombom u ruci, a ovoga puta desila joj se slična situacija. U pitanju je tromboza potključne vene, koja sama po sebi nije opasna, ali može da izazove komplikacije, među kojima i plućnu emboliju, takozvani infarkt pluća, a on može biti smrtonosan. Srećom, lekari su uspeli da razbiju tromb, pa je Brena juče puštena kući - kaže sagovornik lista "Alo" i dodaje da je Brena tokom boravka u bolnici bila smeštena u "vip apartmanu“.


Lepa Brena nije bila dostupna za komentar, dok je njen suprug Slobodan Živojinović na pitanje da li je tačno da je ona bila u bolnici zbog tromba odgovorio:

- Bila je za vikend u bolnici radi standardne provere. Sada je kod kuće i dobro je - izjavio je Boba Živojinović za "Alo!“.


Podsećanja radi, Lepa Brena je u oktobru 2004. primljena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog tromboze vene subklavije. U jednom od brojnih intervjua Brena je govorila i na tu temu:


- Mene rad i muzika pokreću i nisam želela da se posla odreknem ni po koju cenu. To me je u jednom trenutku koštalo zdravlja, kada mi je na nastupu poplavela ruka i počela da trne. Bilo je začepljenje glavne vene u ruci, vene subklavije. Tromboza je nasledna bolest koja me je naterala da usporim, da drugačije postavim prioritete u životu i da više ništa ne bude preče od mog zdravlja - rekla je ona.

2024 © - Vesti online