Ponedeljak 30.07.2012.
21:26
Vestionline

Ana: Maksimalno protiv Kim Klajsters

'Bilo je teško, važno da se završilo u dva seta' - Ana Ivanović

"Bio je težak meč, mislim da je jako dobro igrala, pogotovo u drugom setu...ali, zaista sam srećna što sam uspela da izvučem drugi set i da se priviknem na to i da dobro odserviram u taj-brejku. To mi je mnogo pomoglo", rekla je Ivanovićeva novinarima u Londonu posle trijumfa 6:4, 7:6 nad domaćom takmičarkom.

Za razliku od Vimbldona, atmosfera na olimpijskom turniru mnogo je opuštenija i bučnija.

"Mislim da su nas namerno stavili da igramo na malom terenu zato što je lepa atmosfera. I meni je bilo zadovoljstvo igrati. Ona je domaća pa je bilo više njenih navijača, ali bilo je i naših. Baš sam uživala", rekla je prva srpska teniserka.

Ivanovićeva je i meč prvog kola igrala na istom terenu, broj 18, i oba je dobila u dva seta, ali je kazala da nije sujeverna.

"Neću da se bunim ako opet bude bio isti rezultat na istom terenu, ali nisam toliko sujeverna što se toga tiče", rekla je ona kroz smeh.

Ivanovićevu u osmini finala čeka Belgijanka Kim Klejsters, koja je najavila da će joj ovo biti poslednja sezona u tenisu.

"Posle ovog turnira igra samo još Ju-Es Open i sigurna sam da je u dobroj formi i da želi da odigra najbolje i da se na najbolji način oprosti od tenisa", kazala je Ana Ivanović i dodala da će dati sve od sebe da prođe među osam najboljih.

2024 © - Vesti online