Utorak 31.07.2012.
10:31
Vestionline, Beta

Đoković i Troicki: Prošao je bolji dubl

Dalje se nije moglo - Viktor Troicki i Novak Đoković

"Mislim da nismo uradili ništa loše. Viktor i ja smo igrali možda deset puta u karijerama zajedno dubl, tako da nemamo mnogo iskustva u ovoj konkurenciji. Mislim da smo odigrali zaista na jednom visokom nivou, ali protivnici su bili izuzetno dobri i bolji na terenu", rekao je Đoković srpskim novinarima posle poraza 6:7, 3:6 od Švedjana Johana Brunstroma i Roberta Lindšteta.

"Ovi uslovi, koji su drugačiji od Vimbldona, više odgovaraju njima, koji su jako snažni i imaju snažan i efikasan servis. Pokušali smo da održimo priključak i uspeli u tome u prvom setu, ali nismo imali sreće u odlučujućim trenucima. Završen je dubl za nas u prvom kolu. Razočarani smo, ali idemo dalje", dodao je najbolji srpski igrač.

Viktor Troicki je imao slično mišljenje.

"Igrali su bolje u odlučujućim trenucima. Nismo imali ni sreće, ja sam napravio duplu grešku na 8:8 u taj-brejku i to nas je koštalo seta. Mislim da su jednostavno bili bolji, servirali su bolje i na kraju imali par sjajnih reterna i uspeli da nas brejknu. Zaslužili su pobedu", rekao je treći reket Srbije.

Troicki je izgubio i u prvom kolu singla, tako da je za njega završena Olimpijada. 

On je pustio da nervoza izađe iz njega kada ga je novinar pitao da li je priželjkivao bolji rezultat u Londonu, na šta je teniser odgovorio: "Ne, nisam. Nadao sam se da ću ispasti u prvom kolu".

2024 © - Vesti online